Usluga nijansiranja

Sigma distributeri (zastupnici) imaju sisteme za nijansiranje koji su opremljeni Absolu System® tehnologijom za nijansiranje. Ta tehnologija omogućava trenutno nijansiranje svih Sigma proizvoda.

absolu-(4)-usuluga-nijansiranja.jpgIzbor boja koje dosledno poštuju najviše ekološke standarde.
Sa Absolu System®, Sigma pomera granice i napreduje u odgovornosti prema okolini, pri čemu uvek ima na umu temeljni cilj, a to je poštovanje zdravlja korisnika proizvoda.

Sigma i Absolu System® koriste:
32 pigmentisane paste (koloranti) prema VOC* 2010 regulativi.
19 na bazi vode, a 13 na bazi rastvarača .
Boje su napravljene tako da se postigne apsolutna preciznost i tačnost uz poštovanje raspona ton karte i za savršenu ponovljivost.
Izvrsna neprozirnost nijansiranih proizvoda, čak i za vrlo teške, živahne boje.
Produžen vek trajanja za drvene proizvode i fasade.
Veći i autentičniji raspon boja.
Ažuriranje baze podataka u realnom vremenu na prodajnim mestima.
Dve varijante korisničke podrške: Color Centar kao pomoć kod odabira boja i nijansi (Colour Response Centre) i  Korisnička podrška nakon prodaje boje (Maintenance/After-Sale Service)
 
Sigma se obvezuje kreirati nijanse koje želite! Ta se predanost temelji na mogućnosti izbora više od četiri miliona nijansi koje su trenutno dostupne pomoću bržeg formatiranja Vaše specifične nijanse od strane našeg Color centra.

Za sve zahteve oko specifične nijanse boje, Vaš će zastupnik kontaktirati Sigma Color centar.
Ako ponuda u bazi podataka ne zadovoljava Vaše potrebe, Color centar će kreirati prilagođenu formulu nijanse. Napraviće će se željena nijansa na osnovu uzorka boje, tkanine, pločice… Nova nijansa će biti daljinski integrisana u sistem za nijansiranje.